Namazala Je Bebu OVOM KREMOM I Desio Se Pravi UŽAS! Sada Upozorava Ostale Roditelje: Bacite Je Odmah!




Nakon što je namazala svoju bebu ovom kremom, desio se pravi užas. Više ne vjeruje ovim preparatima…

Morate dobro paziti prilikom kupovine raznih kozmetičkih preparata. Obratite pažnju na sastav, proizvođača i rok trajanja. Pogotovo obratite pažnju, kakve ćete proizvode nanositi na svoju djecu jer su djeca vrlo osjetljiva i neke stvari za njih mogu biti fatalne.

Dobro pazite kakve su kreme koje kupujete i šta ulazi u njihov sastav. Vjerovatno većina vas kupuje razne sprejeve za zaštitu od sunca, a oni nisu uopšte zdravi. Čak neki mogu biti vrlo opasni.

Mama Kajli je podijelila svoju situaciju sa ostalim roditeljima kako bi ih upozorila. Naime, kako bi zaštitila svoju djevojčicu od sunca, nanijela je na njenu kožu sprej za zaštitu koji je sadržavao aerosol. Umjesto da koža bude zaštićena, na njoj su se pojavile opekotine i djevojčica je počela oticati.

Odveli su je u hitnu kako bi joj pomogli. Zbog ove situacije obratili su se i proizvođaču, a utvrđeno je da ima još ovakvih slučajeva.

Nažalost, proizvođači nisu ništa uradili po ovom pitanju jer se ovi proizvodi i dalje mogu naći na policama. Stoga, roditelji, dobro obratite pažnju šta ćete davati djeci.

Ako ste imali neugodnosti i neprijatne situacije zbog nekih prizvoda, žalite se, borite se za svoja prava jer nije mala stvar ugroziti tuđi život. Upozorite i ostale.

Primjedbe